Kyllingleverstuing i krotekake inneholder
155 Kalorier,
5 g Karbo,
10 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Kyllingleverstuing i krotekake har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-soya, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kyllingleverstuing i krotekake er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2695 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kyllingleverstuing i krotekake!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 155.17 | 656.18 | Kcal |
Protein | 9.52 | 40.26 | gram |
Karbohydrat | 5.18 | 21.90 | gram |
Kostfiber | 0.53 | 2.24 | gram |
Fett | 10.59 | 44.78 | gram |
Mettet fett | 6.04 | 25.54 | gram |
Salt | 0.28 | 1.20 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.97 | Kr 33.70 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 846 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 13,35 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Dette kan gjerne gjøres på forhånd:
Fukt krotekaken med vann og form den over en bolle. La den tørke og bli stiv. Tørk dem eventuelt ved svak varme i stekeovnen, men husk ildfast bolle.
Kyllingleverstuing:
Stek kyllinglever og sjampinjong i litt smør. Tilsett kremfløte og resten av ingrediensene. La sausen koke i noen minutter, og smak til med salt og pepper. Server stuingen varm i krotekakene.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 2118968202)
Kategori:
Smårett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-21
Oppdatert dato:2002-05-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift