Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Akevittgravet laks med krydder og dill og sennepssaus oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Akevittgravet laks med krydder og dill og sennepssaus



Akevittgravet laks med krydder og dill og sennepssaus inneholder 286 Kalorier, 5 g Karbo, 14 g Protein og 22 g Fett pr 100 gr
Akevittgravet laks med krydder og dill og sennepssaus har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Sennep, Spor-av-sulfitt, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Akevittgravet laks med krydder og dill og sennepssaus er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
1,5kglaksefilet med skinn
60grsukker
60grsalt
1dlakevitt
4ssgrovhakket dill

Krydderblanding:

1sshel sort pepper
1sshele fenikkelfrø
1sshele korianderfrø

Sennepssaus

25grbrunt sukker
2sseplecider eddik
2ssdijon sennep
4ssgrov sennep
2,5dlsolsikke olje
1sshakket frisk dill
salt og pepper




Næringsdeklarasjon for Akevittgravet laks med krydder og dill og sennepssaus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier286.171 024.49Kcal
Protein14.4451.70gram
Karbohydrat4.9117.58gram
Kostfiber0.401.43gram
Fett21.9178.44gram
Mettet fett3.1711.35gram
Alkohol1.54 %
Salt2.9710.63gram
Pris på oppskriftenKr 18.17Kr 65.05Kroner
Hele oppskriften veier2 148 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Krydderet varmes i en stekepanne på middels temperatur i fire minutter, deretter knuses alt grovt. Dryss litt salt og sukker i bunnen av en form eller på et fat som passer til laksen. Legg laksen med skinnsiden ned på fatet, fordel så sukker, salt og krydder over hele fileten med mer på den tykke delen enn på haledelen. Drypp på akevitt og fordel hakket dill over fisken.

Trekk plastfolie over fatet og sett fisken i kjøleskap. La den stå i tre dager, men den skal snus hver dag.

Sennepssaus
Bland sukker, vann, dijon sennep og grov sennep i en bolle. Rør så inn solsikkeolje i en tynn stråle.
Tilsett eplecider eddik og hakket dill. Smakes til med salt og pepper.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 29958)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Røkt/gravet/saltet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2012-11-26
Oppdatert dato:2012-11-26
Lesere: 2138 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Gravet laks med chili.Gravet laks med chili.
Denne retten har 221,49 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,13 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,35 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 18,19.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Røykt laks med pepperrotkrem og sherryvinaigrette.Røykt laks med pepperrotkrem og sherryvinaigr.
Denne retten har 243,01 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 16,01 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,95 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,74.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.