Ambrosiakake glutenfri inneholder
363 Kalorier,
57 g Karbo,
4 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Ambrosiakake glutenfri har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ambrosiakake glutenfri er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Ambrosiakake glutenfri med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 362.65 | 2 797.19 | 233.10 | Kcal |
Protein | 3.68 | 28.38 | 2.37 | gram |
Karbohydrat | 57.46 | 443.20 | 36.93 | gram |
Kostfiber | 0.50 | 3.86 | 0.32 | gram |
Fett | 13.01 | 100.35 | 8.36 | gram |
Mettet fett | 7.59 | 58.54 | 4.88 | gram |
Salt | 0.50 | 3.84 | 0.32 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.45 | Kr 34.32 | Kr 2.86 | .- |
Hele oppskriften veier | 771 totalt | 771 pr porsj | 64 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 63,37 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Rør fett og sukker porøst. Tilsett ett egg av gangen og rør godt. Rør ned mix og bakepulver. Helles i en smurt og mixmelet form. 24 cm dia. Stek ved 175 grader i ca 25 minutter,
Rør sammen melis og vann. Bre det utover den avkjølte kaken og dryss med appelsinskall.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Semper
(Intern: 3650)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Kaker
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-03-10
Oppdatert dato:2003-03-10
Lesere:
7861 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift