Fotograf:Matprat.no Denne amerikanske BBQ-sausen er full av smak og verdt å lage selv. Sausen holder seg godt i kjøleskapet og passer utmerket til både marinade og grillsaus.
Oppskriften inneholder 50 Kalorier, 6 g Karbo, 1 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Fisk, Gluten, Sennep, Soya, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Spor-av-sulfitt, Sulfitt, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rens og finhakk løk og chili. Fres løken i olje til den er blank og myk.
Tilsett resten av ingrediensene og kok opp. Skru ned varmen og la sausen koke ca. 45 minutter til den er passe tykk. Rør av og til.
Kjør sausen med stavmikser eller i foodprosessor til den får en jevn konsistens. Tilsett litt vann om sausen er for tykk.
Ha sausen på rent, tørt og varmt glass eller flaske og skru på lokk. Avkjøl helt.
Oppbevar sausen i kjøleskapet. Den er holdbar i minst én måned.
Har du røkt paprikapulver, kan du bruke det istedenfor vanlig paprikapulver for å få en fin røyksmak på sausen. Sausen kan brukes både til å pensle kjøttet med under grilling, og som saus ved siden av maten.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 29495)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Tilbehør grillmat Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2012-07-16
Oppdatert dato:2021-11-10