Fotograf:
Mari Svenningsen
Dette er retten som gir gode sommerminner. Deilig bruchetta med tapenade og bakt tomat. Enkelt å lage på grillen. Oppskriften inneholder
197 Kalorier,
13 g Karbo,
3 g Protein og
14 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk, Gluten, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grillet bruschetta med tapenade og bakte tomater er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4142 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Grillet bruschetta med tapenade og bakte tomater!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 196.77 | 319.38 | Kcal |
Protein | 2.86 | 4.64 | gram |
Karbohydrat | 12.71 | 20.63 | gram |
Kostfiber | 2.13 | 3.46 | gram |
Fett | 14.47 | 23.49 | gram |
Mettet fett | 2.10 | 3.41 | gram |
Salt | 3.23 | 5.24 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.40 | Kr 10.39 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 649 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 25,83 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Del hvitløksbåten i to og gni dem over brødskivene. Pensle brødskivene med olivenolje på begge sider. Grill dem til de har fått en gylden stekeskorpe.
Legg tomatene i en ildfast form. Ha over olivenolje og strø på salt. Sett formen på grillen med lokk over i 8-10 minutter.
Fordel tapenade og basilikum på skivene og topp med bakte tomater.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Brodogkorn.no
(Intern: 25996)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Tilbehør grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-07-02
Oppdatert dato:2022-02-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift