Andebryst med blå ridderhatt inneholder
57 Kalorier,
0 g Karbo,
8 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Andebryst med blå ridderhatt har ingen allergener
Andebryst med blå ridderhatt er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7962 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Andebryst med blå ridderhatt!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 57.27 | 471.47 | Kcal |
Protein | 7.67 | 63.14 | gram |
Karbohydrat | 0.28 | 2.31 | gram |
Kostfiber | 1.05 | 8.64 | gram |
Fett | 2.48 | 20.42 | gram |
Mettet fett | 0.74 | 6.09 | gram |
Alkohol | 0.15 % | | | |
Salt | 0.23 | 1.86 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 19.63 | Kr 161.60 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 293 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 1,95 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Forvarm stekeovnen til 230 C. Bland andebrystene og soppen med salt, pepper, olivenolje og kanel og stek dem i langpanne 20-30 minutter, avhengig av hvor godt stekt en foretrekker andekjøttet.
Ta kjøtt og sopp av pannen og skum fettet av innholdet i pannen med en skje. Ha i vin, appelsinsaft og kraft og kok ut pannen. Skrap godt av sidene på pannen for å få med all den gode smaken som har samlet seg under stekingen. Sil sausen og sett den til side.
Kok pak choi i 3-5 minutter. La vannet renne av.
Skjær kjøttet i skiver og anrett dem over pak choi med sopp fordelt rundt. Hell vinsausen over hver porsjon og dryss strimlet appelsinskall over.
Til denne retten kan også brukes lillestilket ridderhatt eller den dyrkede varianten. Blå ridderhatt vokser senhøstes, noen ganger til langt ut i november, så hvis en ikke bruker dyrket sopp, er dette kanskje årets siste rett laget av selvplukket villsopp
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7986)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-21
Oppdatert dato:2003-04-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift