Andebryst med blå ridderhatt



Andebryst med blå ridderhatt inneholder 57 Kalorier, 0 g Karbo, 8 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Andebryst med blå ridderhatt har ingen allergener
Andebryst med blå ridderhatt er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere: 7494 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
4stkandebryst, snittet i skinnet med 1 cm mellomrom
16stkblå ridderhatt, børstet rene og forvellet noen min. i kokende vann
1dashsalt
1dashnykvernet svart pepper
olivenolje
0,5tskanel
0,5dlrødvin
1stkappelsin, skall (bare det gule) og saft
0,5dlhønse- eller andekraft
8stk litehoder pak choi




Næringsdeklarasjon for Andebryst med blå ridderhatt!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier57.27471.47Kcal
Protein7.6763.14gram
Karbohydrat0.282.31gram
Kostfiber1.058.64gram
Fett2.4820.42gram
Mettet fett0.746.09gram
Alkohol0.15 %
Salt0.231.86gram
Pris på oppskriftenKr 19.63Kr 161.60Kroner
Hele oppskriften veier3 293 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo1,95 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Forvarm stekeovnen til 230 C. Bland andebrystene og soppen med salt, pepper, olivenolje og kanel og stek dem i langpanne 20-30 minutter, avhengig av hvor godt stekt en foretrekker andekjøttet.

Ta kjøtt og sopp av pannen og skum fettet av innholdet i pannen med en skje. Ha i vin, appelsinsaft og kraft og kok ut pannen. Skrap godt av sidene på pannen for å få med all den gode smaken som har samlet seg under stekingen. Sil sausen og sett den til side.

Kok pak choi i 3-5 minutter. La vannet renne av.

Skjær kjøttet i skiver og anrett dem over pak choi med sopp fordelt rundt. Hell vinsausen over hver porsjon og dryss strimlet appelsinskall over.

Til denne retten kan også brukes lillestilket ridderhatt eller den dyrkede varianten. Blå ridderhatt vokser senhøstes, noen ganger til langt ut i november, så hvis en ikke bruker dyrket sopp, er dette kanskje årets siste rett laget av selvplukket villsopp

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7986)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-21
Oppdatert dato:2003-04-21


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Andebryst med klementinsaus.Andebryst med klementinsaus.
Denne retten har 93,82 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,44 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,02 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,03.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bakt andelår med potet og gulrot.Bakt andelår med potet og gulrot.
Denne retten har 153,06 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,58 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,3 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,59.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Confitert andelår på seng av vintergrønnsaker.Confitert andelår på seng av vintergrønnsaker.
Denne retten har 126,75 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,56 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,03 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 16,7.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.