Andebryst med hvitløksaus



Andebryst med hvitløksaus inneholder 231 Kalorier, 1 g Karbo, 15 g Protein og 18 g Fett pr 100 gr
Andebryst med hvitløksaus har beregnet å ha følgende allergener Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Andebryst med hvitløksaus er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere: 13765 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
2feddhvitløksfedd, hakket
3ssarmagnac (ev cognac)
0,5tstørket timian
1dashsalt
1dashnykvernet pepper
2stkferske andebryst
24stkvalnøttkjerner
3feddhvitløksfedd, skrelte ohalverte
2ssvann
6ssolivenolje




Næringsdeklarasjon for Andebryst med hvitløksaus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier231.12456.12Kcal
Protein15.1329.86gram
Karbohydrat0.541.07gram
Kostfiber0.601.18gram
Fett17.5434.62gram
Mettet fett2.955.82gram
Alkohol1.34 %
Salt0.330.66gram
Pris på oppskriftenKr 31.67Kr 62.50Kroner
Hele oppskriften veier789 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo0,93 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

(Margrets Grillés Sause Aillade)

Bland hakket hvitløk, armagnac og timian i en bolle og krydre med salt og pepper. Legg i andrebrystene og la dem marineres i romtemperatur 1 times tid. Snu dem ofte.

Bland valnøttkjerner, halve hvitløksfedd og vann i en food processor eller hurtigmikser. Kjør det til en tykk røre. Krydre med salt og pepper. Mens maskinen går, helles oljen i blandingen i en tynn stråle. Hell sausen i et sausenebb.

Tørk andebrystene godt og ta vare på marinaden. Varm en emaljert kjele på vel 4 liter over moderat varme og legg andebrystene i bunnen med skinnsiden ned. La frese ca 8 minutter i fettet som avgis fra brystet. Fjern fettet, snu kjøttet og la det frese 5 minutter til, mens du prikker i skinnet med gaffel så fettet slipper ut. Ta brystene opp av kjelen og la dem få koke opp og syde 1 minutt. Ta kjelen bort fra varmen. Ha andestykkene tilbake i kjelen med skinnsiden ned, legg på lokk og la dem trekke ca 15 minutter.

Ta opp bryststykkene med en hullsleiv og skjær dem i tynne skiver. Anrett dem på fire varme tallerkner. All saft som kommer ut under skjæringen, has i kjelen. Hell noe av dette over brystskivene og server straks med hvitløksausen for seg.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6231)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Frankrike
Innlagt dato:2002-11-25
Oppdatert dato:2002-11-25


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Andebryst med søtpotetmos og rødløkskompott.Andebryst med søtpotetmos og rødløkskompott.
Denne retten har 78,38 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,19 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,18 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,39.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Stekt andebryst.Stekt andebryst.
Denne retten har 77,54 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,82 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,06 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 15,43.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også And i appelsinsaus.And i appelsinsaus.
Denne retten har 256,9 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 23,78 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,93.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.