Andebryst med hvitløksaus inneholder
231 Kalorier,
1 g Karbo,
15 g Protein og
18 g Fett pr 100 gr
Andebryst med hvitløksaus har beregnet å ha følgende allergener
Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Andebryst med hvitløksaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
13765 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Andebryst med hvitløksaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 231.12 | 456.12 | Kcal |
Protein | 15.13 | 29.86 | gram |
Karbohydrat | 0.54 | 1.07 | gram |
Kostfiber | 0.60 | 1.18 | gram |
Fett | 17.54 | 34.62 | gram |
Mettet fett | 2.95 | 5.82 | gram |
Alkohol | 1.34 % | | | |
Salt | 0.33 | 0.66 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 31.67 | Kr 62.50 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 789 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 0,93 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
(Margrets Grillés Sause Aillade)
Bland hakket hvitløk, armagnac og timian i en bolle og krydre med salt og pepper. Legg i andrebrystene og la dem marineres i romtemperatur 1 times tid. Snu dem ofte.
Bland valnøttkjerner, halve hvitløksfedd og vann i en food processor eller hurtigmikser. Kjør det til en tykk røre. Krydre med salt og pepper. Mens maskinen går, helles oljen i blandingen i en tynn stråle. Hell sausen i et sausenebb.
Tørk andebrystene godt og ta vare på marinaden. Varm en emaljert kjele på vel 4 liter over moderat varme og legg andebrystene i bunnen med skinnsiden ned. La frese ca 8 minutter i fettet som avgis fra brystet. Fjern fettet, snu kjøttet og la det frese 5 minutter til, mens du prikker i skinnet med gaffel så fettet slipper ut. Ta brystene opp av kjelen og la dem få koke opp og syde 1 minutt. Ta kjelen bort fra varmen. Ha andestykkene tilbake i kjelen med skinnsiden ned, legg på lokk og la dem trekke ca 15 minutter.
Ta opp bryststykkene med en hullsleiv og skjær dem i tynne skiver. Anrett dem på fire varme tallerkner. All saft som kommer ut under skjæringen, has i kjelen. Hell noe av dette over brystskivene og server straks med hvitløksausen for seg.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6231)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Frankrike
Innlagt dato:2002-11-25
Oppdatert dato:2002-11-25
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift