Legg gelatinplatene i bløt i rikelig med kaldtvann. Bland fløte, kokos, chili og sukker i en kasserolle, og la koke i et halvt minutt. Tilsett gelatinplatene og vaniljesukker. Fordel blandingen i 6 porsjonsskåler. Settes i kjøleskap. Skrell appelsinene. Ta bort hinnene fra båtene, og sett i kjøleskapet frem til servering. Kok opp juice og melis. Rør ut potetmelet i litt juice, og jevn suppen. Sett i kjøleskap til servering. Hvelv pannacottaen på en tallerken ved servering. Appelsinbåtene legges rundt pannacottaen, hell deretter i suppen. Legg litt revet limeskall på pannacottaen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 32766)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessert Innlagt dato:2016-12-21
Oppdatert dato:2016-12-21