Aromatisk gresskar og bønne ris





Aromatisk gresskar og bønne ris inneholder 106 Kalorier, 13 g Karbo, 4 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Aromatisk gresskar og bønne ris har beregnet å ha følgende allergener Melk, Selleri, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Aromatisk gresskar og bønne ris er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
200grRis, Carnaroli
200grGresskar, Gul
240grBønner, forkokt cannellini
0,7literVegetalsk kraft
66clVin, Hvite
0,7kvist(er)Rosmarin
0,7stk liteLøk
0,7stang(stenger)stangselleri
0,7stkLaurbærblad
1,3blad(er)Sage bladerIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
20grparmesan ost, raspet
2,7ssOlje, ekstra-virgin oliven
1dashSalt
1dashPepper
0,7stkgulrot
0,7feddhvitløk


Annonse



Næringsdeklarasjon for Aromatisk gresskar og bønne ris!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier105.80588.31Kcal
Protein3.5919.96gram
Karbohydrat12.9872.18gram
Kostfiber2.0611.45gram
Fett1.749.68gram
Mettet fett0.392.17gram
Alkohol2.82 %
Salt0.261.44gram
Pris på oppskriftenKr 5.68Kr 31.58Kroner
Hele oppskriften veier2 224 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Krydre bønnene i noen minutter med laurbærene, saviebladene og hvitløkene. Kutt gresskaret opp i små biter og legg det i en kasserolle med lokk,.
Tilsett 2 skjeer olje og en halv kvist med rosmarin og småkok det over svak varme i 10 min. Imens, varm den kuttede gulroten i 2 skjeer olje i en kasserolle. Etterpå, tilsett risen, brun det i et par minutter.
Mykgjør risen ved å helle noe vin på og vent til den har fordampet. Ta rosmarinen ut av den småkokte gresskaret og putt gresskaret oppi risen. Hell 2-3 øser med kokende buljong til miksturen og la den stå over medium varme.
Fortsett å tilføye buljong med jevne mellomrom ettersom miksturen absorberer det.
Etter 10 min. tilføy bønnene. Når risen er klar til å spises, tilføy salt og pepper. Tilføy Parmesan osten og til slutt, strø over risen med den kuttede rosmarinen.

Forberedelses tid:20 min.
Koketid:30 min.

Sendt inn av klinisk ernæringsfusiolog Mrs. Claudia Contegiacomo

Mer info

Forfatter:
Kilde: Diabetes info
(Intern: 1511)
Kategori: Forrett
Diett/allergi: Veganer
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-09-13
Oppdatert dato:2002-09-13
Lesere: 4072 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.