Fotograf:
Melk.no
Vårens og sommerens deiligste grønnsak Asparges legger du på grillen i en fløtesaus eller du steker dem i ovnen. Oppskriften inneholder
243 Kalorier,
3 g Karbo,
3 g Protein og
24 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Asparges i fløtesaus er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7279 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Asparges i fløtesaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 243.03 | 375.36 | Kcal |
Protein | 3.26 | 5.04 | gram |
Karbohydrat | 2.72 | 4.20 | gram |
Kostfiber | 1.42 | 2.19 | gram |
Fett | 24.03 | 37.11 | gram |
Mettet fett | 11.78 | 18.19 | gram |
Salt | 0.04 | 0.06 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.16 | Kr 17.24 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 618 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 4,47 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Kutt av ca 2 cm av den nederste delen av stilken eller ta tak i stilkenden omtrent midt på aspargesen og bøy den til den seige enden knekker. Skrell den nederste delen av stilken.
2. Rist pinjekjernene ved middels varme i en stekepanne til de er gylne.
3. Lag en kurv av aluminiumsfolie og legg aspargesen oppi kurven.
4. Hell fløte over aspargesen og strø timian og pinjekjerner på toppen.
5. Kvern salt og pepper over og sett kurven på grillen.
6. La stå til aspargesen er mør. Dette tar mellom 10–15 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 27912)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-12-31
Oppdatert dato:2013-12-31
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift