Fotograf:
Matprat.no
Asparges er sommermat, og sammen med andre grønnsaker og en vinaigrettedressing blir dette perfekt tilbehør til f.eks. grillmat eller spekemat. Oppskriften inneholder
97 Kalorier,
4 g Karbo,
3 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Melk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Aspargessalat 3 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Aspargessalat 3!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 97.16 | 279.76 | Kcal |
Protein | 2.69 | 7.75 | gram |
Karbohydrat | 3.97 | 11.43 | gram |
Kostfiber | 1.87 | 5.38 | gram |
Fett | 7.42 | 21.36 | gram |
Mettet fett | 1.66 | 4.78 | gram |
Salt | 0.37 | 1.08 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.66 | Kr 16.30 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 152 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 16,34 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Del paprikaene i to. Ta ut innmaten og legg de med skinnsiden opp i en langpanne. Pensle de med litt olje og stek på 250 °C. Bruk gjerne grillelementet og stek til skinnet blir svart.
2. Legg de ferdigstekte paprikaene i plast til de er avkjølt. Ta av skinnet og skjær paprikaen i strimler.
3. Skrell løken og del den i båter. Fres den i litt olje i en panne. Ha i asparges og la den steke med i 3-4 minutter.
Anrett asparges, løk og paprika på et fat. Bland sammen ingrediensene til vinaigrette og hell over. Topp det hele med parmesan.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3436 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 21147)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Tilbehør grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-12-17
Oppdatert dato:2005-12-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift