Fotograf:
Matprat.no
Asparges er sommermat, og sammen med andre grønnsaker og en vinaigrettedressing blir dette perfekt tilbehør til f.eks. grillmat eller spekemat. Oppskriften inneholder
97 Kalorier,
4 g Karbo,
3 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Melk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Aspargessalat 3 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4267 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Aspargessalat 3!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 96.96 | 279.18 | Kcal |
Protein | 2.69 | 7.75 | gram |
Karbohydrat | 3.97 | 11.43 | gram |
Kostfiber | 1.77 | 5.10 | gram |
Fett | 7.42 | 21.36 | gram |
Mettet fett | 1.66 | 4.78 | gram |
Salt | 0.37 | 1.08 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.66 | Kr 16.30 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 152 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 16,37 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Del paprikaene i to. Ta ut innmaten og legg de med skinnsiden opp i en langpanne. Pensle de med litt olje og stek på 250 °C. Bruk gjerne grillelementet og stek til skinnet blir svart.
2. Legg de ferdigstekte paprikaene i plast til de er avkjølt. Ta av skinnet og skjær paprikaen i strimler.
3. Skrell løken og del den i båter. Fres den i litt olje i en panne. Ha i asparges og la den steke med i 3-4 minutter.
Anrett asparges, løk og paprika på et fat. Bland sammen ingrediensene til vinaigrette og hell over. Topp det hele med parmesan.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 21147)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Tilbehør grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-12-17
Oppdatert dato:2005-12-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift