Knekk eller skjær av den nederste delen på aspargesen. Vanligvis trenger du ikke skrelle aspargesen, men om den er stor og kraftig kan du skrelle litt fra midten og ned.
Pensle med olje og legg dem på tvers av grillen slik at de ikke faller gjennom risten. Grill til de er knapt møre, 3-4 minutter, på en varm grill, på direkte varme. Snu dem litt rundt underveis.
Del en halv sitron og grill den også.
Server nygrillet asparges med et dryss av salt og noen dråper av grillet sitron.
Legg aspargesen over i en grillform og dryss revet parmesan og finhakket nøtter over. Etter ett par minutter har du den beste grillretten.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 36488)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Grillmat Innlagt dato:2022-07-25
Oppdatert dato:2022-07-25