Fotograf:
Rosemarie Rodriguez
En enkel og god variant med ny norsk asparges. Vi brukte rester av grillpølser som lå i kjøleskapet etter siste grilling. Enkelt og greit.
Vi brukte og en ferdig dressingmiks som bare tilsettes vineddik. Oppskriften inneholder
199 Kalorier,
3 g Karbo,
5 g Protein og
18 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Sennep, Spor-av-melk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Aspargessalat med grillpølser er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3218 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Aspargessalat med grillpølser!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 198.69 | 581.37 | Kcal |
Protein | 5.35 | 15.65 | gram |
Karbohydrat | 3.21 | 9.39 | gram |
Kostfiber | 1.27 | 3.72 | gram |
Fett | 17.99 | 52.64 | gram |
Mettet fett | 4.10 | 12.00 | gram |
Salt | 1.09 | 3.18 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.11 | Kr 17.88 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 585 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 6,46 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens aspargesen og ta vekk det mest harde nederst på stilken. Legg aspargesen i kokende vann og kok dem til de er møre, men fortsatt faste. Ca 8-10 min for grønne asparges. La dem renne av.
Samtidig stekes skiver av grillpølser forsiktig i stekepanna.
Legg aspargesen på et serveringsfat, sammen med pøsene. Pisk sammen vineddik, dijonsennep, salt og pepper. Tilsett oljen gradvis i en jevn stråle. Hell det hele over aspargesene.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Rosemarie Rodriguez
(Intern: 32038)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Salat
Innlagt dato:2015-06-06
Oppdatert dato:2015-06-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift