Fotograf:
Kylling.no
Aspargessuppe med butterdeigsnipper inneholder
74 Kalorier,
4 g Karbo,
3 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Aspargessuppe med butterdeigsnipper har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Aspargessuppe med butterdeigsnipper er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3731 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Aspargessuppe med butterdeigsnipper!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 74.39 | 248.64 | Kcal |
Protein | 3.03 | 10.13 | gram |
Karbohydrat | 3.84 | 12.83 | gram |
Kostfiber | 0.55 | 1.84 | gram |
Fett | 5.09 | 17.01 | gram |
Mettet fett | 1.62 | 5.41 | gram |
Salt | 0.41 | 1.37 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.67 | Kr 12.27 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 005 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 20,64 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Aspargessuppe
Skjær/knekk bort den nederste delen på aspargesen. Skrell aspargesen og del dem i grove biter. Legg toppene til side, kok dem noen få minutter i lettsaltet vann og avkjøl i iskaldt vann.
Ha posen med asparges i en kjele og spe med vann, vin og matfløte. Kok opp. Ha i aspargesbitene.
La suppen koke noen minutter til aspargesen er mør. Tilsett koriander og kjør aspargessuppen glatt med en stavmikser. Ha i en eggeplomme og rør om. Ikke la suppen koke etter at du har hatt i eggeplommen.
(Lages suppen på forhånd, og skal serveres varm, tilsettes eggeplommen når den varmes opp igjen). Smak til med sitronsaft og krydder.
Suppen smaker like godt varm som kald.
Server suppen i små glass sammen med sprø butterdeigsnipper med speket kalkunfilet og aspargestopper.
Sprø butterdeigssnipper med speket kalkunfilet og asparges
Del butterdeigsplaten i ca. 12 biter (delt fra den korte siden). Trykk dem lett ut med håndflaten. Pensle med sammenvispet egg og dryss på sesamfrø. Stek dem ved 200 °C til de er gylne. Avkjøl. Legg på en aspargestopp og tvinn speket kalkunfilet rundt. Server til aspargessuppen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 26438)
Kategori:
Suppe
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-09-17
Oppdatert dato:2009-09-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift