Skjær eller brekk av den nederste litt harde og treete delen på aspargesen. Grønn asparges trenger du ikke å skrelle.
Kok aspargesene i ca. 2 minutter i kokende vann med litt salt og sukker og avkjøl i iskaldt vann i ca. 1 minutt.
Rull aspargesen inn i halve skinkeskive og Legg dem på et fat. Strø revet parmesanost og en god omgang med pepperkvernen over rett før servering.
Tips:
Du kan også grille asparges. Legg et ark aluminiumsfolie på grillen og pensle det med olivenolje. Pensle også olivenolje på aspargesen. Strø på litt salt og pepper og grill aspargesen 2-3 minutter mens du snur dem jevnlig.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 34399)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Fingermat/tapas Innlagt dato:2018-10-31
Oppdatert dato:2018-10-31