Atomkalori bomba fra nord inneholder
400 Kalorier,
39 g Karbo,
6 g Protein og
24 g Fett pr 100 gr
Atomkalori bomba fra nord har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Atomkalori bomba fra nord er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4366 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Atomkalori bomba fra nord med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 400.44 | 6 667.13 | 416.70 | Kcal |
Protein | 5.66 | 94.24 | 5.89 | gram |
Karbohydrat | 39.09 | 650.83 | 40.68 | gram |
Kostfiber | 2.00 | 33.30 | 2.08 | gram |
Fett | 24.16 | 402.25 | 25.14 | gram |
Mettet fett | 13.99 | 232.93 | 14.56 | gram |
Salt | 0.52 | 8.62 | 0.54 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.52 | Kr 91.91 | Kr 5.74 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 665 totalt | 1 665 pr porsj | 104 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 39,04 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 16
stykker
Denne kaka serverer du ikke på et Grete Roede kurs ! Veldig mektig den rekker til mange (i sør norge) der jeg kommer fra er den ikke like langt rekkende.
Slik gjør du
m/sjokolade:
vann smør sjokolade smeltes/varmes,avkjøles og alle ingredienser has oppi eggedosisen
M/kakao og v.sukker:
smelt smøret og avkjøl,hvetemel bakepulver kakao og v.sukker siktes opp i eggedosisen alt røres forsiktig inn + 1dl vann
I steden for vann kan gjerne sterk kaffe brukes da smaken blir mere intens.
En springform 26 eller 28 cm midt i ovnen ved 160 i 60 min.
Mens kaken stekes lages fyllet. Kok opp fløten med sukkeret, rør i sjokolade og smør, rør til alt er smeltet.
Avkjøl kaken del den i to og smør noe av fyllet i midten resten has over kaken sett kaken i kjøleskapet en ca.30 min. evt. frys den ned .
Spesielle egenskaper
Lite kunstige stoffer/halvfabrikata
Kilde:
Karl-Anders Lauritzen Bøler , Oslo
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kakemonsen
(Intern: 1366)
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-09-08
Oppdatert dato:2002-09-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift