Baconbarderet hjortemørbrad med Potetgrateng inneholder
116 Kalorier,
3 g Karbo,
9 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Baconbarderet hjortemørbrad med Potetgrateng har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Selleri, Sennep, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Baconbarderet hjortemørbrad med Potetgrateng er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
12224 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Baconbarderet hjortemørbrad med Potetgrateng!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 116.21 | 819.57 | Kcal |
Protein | 8.66 | 61.07 | gram |
Karbohydrat | 2.50 | 17.63 | gram |
Kostfiber | 2.17 | 15.30 | gram |
Fett | 7.47 | 52.68 | gram |
Mettet fett | 3.59 | 25.32 | gram |
Salt | 0.52 | 3.67 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.20 | Kr 71.94 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 821 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 8,6 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Det hvite av purren flekkes på langs og snittes fint. Kjøttet renses og brunes i det smeltede smør. Deretter krydres med salt, pepper og karry. Tas av pannen og trekker ca. 10 minutter.
Kjøttet gnis i fransk sennep og de tynne baconskiver vikles rundt. Grønnsakene snittes og rengjøres og vendes i stekesmøret og legges deretter i et ildfast fat.
Kjøttet legges oppå og det hele stekes i 30-40 minutter ved 180°C. Kjøttet vendes når halvdelen av tiden er gått.
Serveringsforslag: Potetgrateng
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 25305)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-11-25
Oppdatert dato:2008-11-25
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift