Bakte tomater med egg inneholder
89 Kalorier,
9 g Karbo,
5 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Bakte tomater med egg har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bakte tomater med egg er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6267 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Bakte tomater med egg!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 88.65 | 365.31 | Kcal |
Protein | 4.89 | 20.15 | gram |
Karbohydrat | 8.60 | 35.44 | gram |
Kostfiber | 2.63 | 10.84 | gram |
Fett | 3.27 | 13.48 | gram |
Mettet fett | 0.94 | 3.87 | gram |
Salt | 0.40 | 1.65 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.41 | Kr 14.05 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 412 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 38,8 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær et lokk av tomatene og ta innmaten forsiktig ut med en teskje. Dryss tomatene innvendig med halvdelen av krydderurtene og salt og pepper.
Hakk tomatinnmaten med en kniv. Blandes med resten av krydderurtene, salt og pepper og helles deretter i et ildfast fat.
Sett de uthulede tomater på blandingen. Slå et egg ut i hver tomat og dryss med salt og pepper på egget.
Sett fatet i ovnen ved 200 g i ca. 15 min. til eggehviten er stiv. Dryss med persille. Serveres til nyristet brød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 23212)
Kategori:
Ovnsrett
Diett/allergi:
Kalorifattig
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-01-05
Oppdatert dato:2007-01-05
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift