Fotograf:Astrid Hals Her er det bare å første steke karbonadedeigen litt, så legge alt i en form, inn i ovnen og så sette seg ned med avisen før middag. Og da samtidig sette over ris eller pasta.
Brun karbonadedeigen i litt smør eller olje i en panne. Tilsett hakkede tomater, oregano, salt, pepper og hakket hvitløk. La det koke i ca. 10 minutter.
Legg karbonaden i en ildfast form. Skjær løk, squash og tomater i tynne skiver, og legg det taksteinslagt om hverandre over kjøttdeigen. Strø på revet ost.
Stekes ved 225 grader C i ca. 20 minutter.
Server med kokte poteter, ris eller pasta.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 33521)
Tilberedningstid:
20-40 min
Kategori:
Ovnsrett Innlagt dato:2017-12-29
Oppdatert dato:2017-12-29
Lesere: 1064 totalt.