Fotograf:
Kylling.no
Forvarm ovn på 180 °C Oppskriften inneholder
104 Kalorier,
9 g Karbo,
3 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Tomat og squash timbaler med salat og stekte potetbåter er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5518 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Tomat og squash timbaler med salat og stekte potetbåter!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 104.30 | 354.93 | Kcal |
Protein | 2.92 | 9.94 | gram |
Karbohydrat | 8.92 | 30.35 | gram |
Kostfiber | 3.36 | 11.43 | gram |
Fett | 5.58 | 18.99 | gram |
Mettet fett | 1.83 | 6.23 | gram |
Salt | 0.04 | 0.15 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.60 | Kr 8.85 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 361 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 34,2 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Del squashen i tynne skiver og forvell i 2 minutter i kokende vann. Avkjøl og la alt vannet renne av. Smør de ildfaste formene og legg squash- og tomatskiver lagvis.
Visp sammen egg, eggeplommer, fløte, tabasco, oregano, salt og pepper. Hell eggeblandingen over squash- og tomatskivene.
Sett de ildfaste porsjonsformer i langpannen og hell kaldt vann i langpannen så det står halvveis opp på formene. Bak i ovn i 20-30 minutter. Serveres med stekte potetbåter og salat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 24493)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-11-04
Oppdatert dato:2007-11-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift