Bergen surstek inneholder
93 Kalorier,
2 g Karbo,
11 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Bergen surstek har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bergen surstek er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,7 poeng fra 3 lesere
Lesere:
7511 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Bergen surstek!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 93.11 | 419.00 | Kcal |
Protein | 11.00 | 49.50 | gram |
Karbohydrat | 2.22 | 9.99 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 4.47 | 20.12 | gram |
Mettet fett | 2.22 | 9.99 | gram |
Salt | 0.11 | 0.50 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.15 | Kr 32.18 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 4 500 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 9,53 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Vask over kjøttet og tørk det godt med et klede.
Bruk en bolle som du vet går inn i kjøleskapet/spiskamers.
Legg kjøttet i bollen.
Hel Kefir/Cultur melken over kjøttet, så det er godt dekket.
Legg et klede/tøystykke over. Bruk maskerings tape rundt bollen, så kledet holde godt på.
Sett bollen i kjøleskapet over grønnsake skuffen. Skal ikke stå for kaldt.
La det stå i opp til 8 DAGER.
Ta ut kjøttet og vask av restene av Kefier/Cultur melken.
Stek kjøtte på alle sider i en jernpanne/gryte. Stek ut pannen. Bruk kraften i vilt eller stek saus.
Legg kjøttet i aluminium folie og bak kjøttet midt i steke ovnen i ca 1 1/2 time ved forvarmet ovn på 180 grader.
Ta vare også på kraften som blir etter bakingen. Meget god til sauser.
Skjær steken opp i ca. 1/2 cm. stykker.
Lykke til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Erling T. Rune
(Intern: 2118969140)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Norge
Innlagt dato:2005-11-21
Oppdatert dato:2005-11-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift