Pabellon Criollo fra Venezuela



Pabellon Criollo fra Venezuela oppskrift.
Fotograf: Matprat.no
Venezuelas matkultur er sterkt påvirket av den vestlige verden. Mye av maten som serveres vil være amerikansk inspirert. Mat består hovedsakelig av pannekaker, kylling, svinekjøtt, biff, supper og stuinger. Man kan imidlertid fremdeles finne originale retter, som for eksempel nasjonalretten pabellón criollo med oksekjøtt, bønner og ris, parillada som er et orgie av velsmakende kjøtt eller empanadas, en lefse med kjøtt, ost, bønner og haikjøtt.

Oppskriften inneholder 61 Kalorier, 2 g Karbo, 5 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Gluten, Selleri, Spor-av-soya, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Pabellon Criollo fra Venezuela er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 5 poeng fra 3 lesere
Lesere: 8140 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
700grbenfri bog av storfe (grytekjøtt)
1litervirgin olivenolje
1stkgulrot , hakket
5ssvirgin olivenolje
2stkgulrot , hakket
2stang(stenger)stilkselleri (stangselleri) , hakket
2stkløk, hakket
2stkrød paprika, hakket
4feddhvitløk , hakket
1boks(er)hermetiske tomater
3ssworchestershiresaus
1tssalt
0,5tspepper
1tssukker




Næringsdeklarasjon for Pabellon Criollo fra Venezuela!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier60.53463.70Kcal
Protein5.2139.91gram
Karbohydrat2.4919.07gram
Kostfiber0.785.98gram
Fett3.1323.98gram
Mettet fett0.816.21gram
Salt0.322.47gram
Pris på oppskriftenKr 4.66Kr 35.70Kroner
Hele oppskriften veier3 064 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo16,45 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Legg kjøttet i en kjele og hell over kokende vann til det dekker. Ha i laurbærblad og kok opp. Senk temperaturen, legg på et lokk og la det trekke til kjøttet er mørt, ca. 2 timer.
Ta ut kjøttet, sil kraften og sett det til side. Strimle kjøttet fint opp med hendene eller bruk to gafler til å rive kjøttet fra hverandre med.
Varm opp 3 ss olivenolje i en stor kjele og ha grønnsakene. La det steke i noen minutter under omrøring til de har blitt myke. Ha i kjøttet og krydre med salt og pepper.
Smak til med worcestershiresaus, salt og pepper.
Hell over litt av kraften, til passe tykkelse på gryten. La det småkoke i 20 minutter til tomatene er kokt i stykker. Smak til med sukker.
Serveres med bønner og ris med hakket koriander.

I Venezuela brukes sorte bønner, og ikke røde som vist på bildet.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 23846)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Venezuela
Innlagt dato:2007-06-08
Oppdatert dato:2022-06-20


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Sosekjøtt - kjøtt i mørke.Sosekjøtt - kjøtt i mørke.
Denne retten har 84,34 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,13 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,24 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,56.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Gammeldagse kjøttkaker.Gammeldagse kjøttkaker.
Denne retten har 241,02 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,66 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,7 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,84.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sosekjøtt 4.Sosekjøtt 4.
Denne retten har 93,1 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,19 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,26 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,42.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sukiyaki, nasjonalretten til Japan.Sukiyaki, nasjonalretten til Japan.
Denne retten har 101,66 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,01 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,02 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,82.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fersk kjøtt og suppe fra Stange Gjestegård.Fersk kjøtt og suppe fra Stange Gjestegård.
Denne retten har 84,52 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,13 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,48 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,99.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pabellon Criollo fra Venezuela.Pabellon Criollo fra Venezuela.
Denne retten har 60,53 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,49 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,13 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,66.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Oksebringe med linser.Oksebringe med linser.
Denne retten har 145,15 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,96 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,93 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,29.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Biff i snøre med kremet løk.Biff i snøre med kremet løk.
Denne retten har 47,53 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,93 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,21 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,34.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Marokkanske kjøttboller.Marokkanske kjøttboller.
Denne retten har 87,5 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,16 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,8 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,92.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Oksestek i kefir.Oksestek i kefir.
Denne retten har 91,5 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,23 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,96 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,99.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ferskt kjøtt og suppe 1.Ferskt kjøtt og suppe 1.
Denne retten har 50,6 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,09 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,38 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,66.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Mulah Kudueah - kjøtt og gresskar.Mulah Kudueah - kjøtt og gresskar.
Denne retten har 47,14 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,48 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,38 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,73.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Biff i curry.Biff i curry.
Denne retten har 230,36 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,42 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,76 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,5.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kokt sprengt oksebryst.Kokt sprengt oksebryst.
Denne retten har 130,87 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,64 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,99 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 19,59.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Oksestek á la Fiji.Oksestek á la Fiji.
Denne retten har 83,37 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,21 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,89 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,24.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.