Fotograf:
Mat.no
Biff i snøre med kremet løk inneholder
47 Kalorier,
3 g Karbo,
6 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Biff i snøre med kremet løk har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Biff i snøre med kremet løk er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Biff i snøre med kremet løk!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 47.29 | 429.22 | Kcal |
Protein | 5.61 | 50.92 | gram |
Karbohydrat | 2.93 | 26.59 | gram |
Kostfiber | 1.12 | 10.17 | gram |
Fett | 1.21 | 10.98 | gram |
Mettet fett | 0.63 | 5.72 | gram |
Salt | 0.35 | 3.19 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.34 | Kr 57.54 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 631 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 24,78 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skrell grønnsakene og skjær dem i staver. Ha i kraft (evnt.buljongterning+vann) i en stor kjele La grønnsakene koke opp i kraften. Tilsett urter. Form filetstykkene til pene biffer og bind en bomullshyssing (med lang ende) rundt hvert kjøttstykke.
Kok buljongen til grønnsakene har myknet noe, men fremdeles gir tyggemotstand. Heng i kjøttet og la det trekke 6-7 minutter til det er svakt rosa inni.
Ta opp kjøttet, klipp bort hyssingen og la det "hvile" litt. Smak buljongen til med salt. Ha grønnsaker, urtebuljong i varme dype tallerkner og legg på kjøttet. Ha kremet løk ( se oppskrift i kokeboken) på toppen av hver biff. Alt bør være skikkelig varmt.
Server mandelpoteter (kokt med skall) og gele av rips, rognebær eller solbær i tillegg.
Kremet løk er godt til de fleste kjøttretter.
Kremet løk
Kok løken mør i vannet. Rist sammen melk og mel i et glass med skrulokk. Rør jevningen ned i løken. Tilsett fløten og rør til det koker. La koke ca. 5 minutter. Spe med mer melk hvis det blir for tykt og smal til med salt, pepper og muskat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 2118967557)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-05
Oppdatert dato:2002-05-05
Lesere:
5004 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift