Ferskt kjøtt og suppe 1





Ferskt kjøtt og suppe 1 oppskrift.
Fotograf: Matprat.no
Ferskt kjøtt og suppe 1 inneholder 41 Kalorier, 2 g Karbo, 6 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr
Ferskt kjøtt og suppe 1 har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Selleri, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ferskt kjøtt og suppe 1 er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
Ca 1kgstorfekjøtt med ben høyrygg, bog, bryst eller bibringe
Ca 1,5litervann
2tssalt
150grhodekål
Ca 2,5stkgulrøtter
1skive(r)sellerirot eller persillerot
1stkpurre
0,5tspepper

Løksaus:

1stkløk finhakket
Ca 5dlkokekraft
2ssmel
0,5dlvann, kaldt
2tseddik 7 %
Ca 3,5tssukker
salt og pepper


Annonse



Næringsdeklarasjon for Ferskt kjøtt og suppe 1!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier41.07403.59Kcal
Protein5.9057.98gram
Karbohydrat1.8518.18gram
Kostfiber0.585.70gram
Fett0.999.73gram
Mettet fett0.414.03gram
Salt0.535.23gram
Pris på oppskriftenKr 4.13Kr 40.58Kroner
Hele oppskriften veier3 931 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok opp vannet og legg i kjøttstykkene så hele som mulig. Kok opp på ny og skum av. Senk temperaturen.

Dryss over salt og la kjøttet trekke under lokk til kjøttet er mørt ca. 1 1/2 time.

Rens grønnsakene og skjær dem i passe suppebiter. Ha grønnsakene over i gryta og la de koke med i 10-15 minutter til de er møre.

Mens grønnsakene trekker kan du lage sausen. Sil av ca. 5 dl av kokekraften til saus.

Når grønnsakene er ferdige smakes suppen til med pepper og evt. mer salt.

Ta opp kjøttet og skjær det i skiver rett før servering.

Løksaus
Kok opp finhakket løk og kraft. Rør hvetemelet inn i det kalde vannet og ha meljevningen i gryta mens du rører godt. La sausen småkoke i ca. 10 minutter. Smak til med eddik, sukker, salt og pepper.

Server suppen først og så serveres kjøttet med nykokte poteter, grønnsaker fra suppen og løksausen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 14703)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-07-13
Oppdatert dato:2003-07-13
Lesere: 5466 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kokt sprengt oksebryst.Kokt sprengt oksebryst.
Denne retten har 131,1 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,64 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,02 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 19,59.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Biff i snøre med kremet løk.Biff i snøre med kremet løk.
Denne retten har 47,38 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,93 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,22 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,34.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sukiyaki, nasjonalretten til Japan.Sukiyaki, nasjonalretten til Japan.
Denne retten har 99,08 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,01 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,76 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,82.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Biff i curry.Biff i curry.
Denne retten har 229,95 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,42 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,75 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,5.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fersk kjøtt og suppe fra Stange Gjestegård.Fersk kjøtt og suppe fra Stange Gjestegård.
Denne retten har 81,86 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,13 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,3 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,99.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Marokkanske kjøttboller.Marokkanske kjøttboller.
Denne retten har 85,75 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,16 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,63 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,92.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sosekjøtt - kjøtt i mørke.Sosekjøtt - kjøtt i mørke.
Denne retten har 86,81 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,13 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,55 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,56.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ferskt kjøtt og suppe 1.Ferskt kjøtt og suppe 1.
Denne retten har 41,07 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,85 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,99 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,13.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Oksebringe med linser.Oksebringe med linser.
Denne retten har 159,85 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,96 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,11 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,29.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Gammeldagse kjøttkaker.Gammeldagse kjøttkaker.
Denne retten har 241,53 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,66 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,77 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,84.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pabellon Criollo fra Venezuela.Pabellon Criollo fra Venezuela.
Denne retten har 97,09 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,17 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,81 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,23.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Oksestek i kefir.Oksestek i kefir.
Denne retten har 99 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,66 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,12 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,13.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.