Bisque fra Odense





Bisque fra Odense inneholder 124 Kalorier, 4 g Karbo, 3 g Protein og 10 g Fett pr 100 gr
Bisque fra Odense har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Gluten, Melk, Selleri, Skalldyr, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Bisque fra Odense er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
8stksjøkreps (forvellet i 10 min. og avkjølt)
2stksjalottløk i skiver
0,25stkrotselleri i terninger
10cmpurre i ringer
1stk litegulrot i terninger
1stk litepotet i terninger
1sstomatpuré
1sssoyasaus
75grusaltet smør
8stkhvite pepperkorn, knuste
2kvist(er)timian eller estragon
1feddhvitløk, i skiver
4cltørr hvitvin
2clakevitt (Ålborg)
4cltørr vermut
0,25literfiskekraft
salt ?
4dlcreme fraiche / kesam


Annonse



Næringsdeklarasjon for Bisque fra Odense!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier123.54439.42Kcal
Protein2.9910.64gram
Karbohydrat3.5912.77gram
Kostfiber0.953.38gram
Fett9.7234.57gram
Mettet fett6.1021.70gram
Alkohol1.12 %
Salt0.491.75gram
Pris på oppskriftenKr 8.69Kr 30.91Kroner
Hele oppskriften veier1 423 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens sjøkreps. Del kjøttet i store biter. Knus skall i en morter. Varm olje i en kjele. Tilsett skallet og stek 4-5 minutter på høy varme. Tilsett grønnsaker og urter. Stek noen minutter og rør inn smøret. Stekes litt til. Tilsett tomatpuré og rør et par minutter. Hell i vermut, akevitt og hvitvin. Tilsett kraften og la alt få koke opp. La koke rundt 10 minutter. Skru ned varmen og la det putre en halv times tid. Tilsett creme fraiche og la det koke opp igjen. Sil av.

Bruk stavmikseren og kjør suppen lett og luftig. Fordel hummerkjøtt/kreps i 4 varme, dype tallerkener og hell suppen over. Serveres straks.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 25685)
Kategori: Suppe
Land: Danmark
Innlagt dato:2009-04-19
Oppdatert dato:2009-04-19
Lesere: 2898 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Potet- og vårløksuppe med kreps.Potet- og vårløksuppe med kreps.
Denne retten har 33,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,02 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,45 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,88.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.