Fotograf:
Matoppskrift.no
Blåbærpannekaker er ett must når blåbærsesongen er over oss. Og servert med iskrem er det en skikkelig god dessert. Vi pleier å drysse blåbærene over pannekaken i stekepannen før den snus. Da blir ikke hele deigen så blå. Oppskriften inneholder
142 Kalorier,
23 g Karbo,
6 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Blåbærpannekaker 2 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
10291 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Blåbærpannekaker 2 med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 141.56 | 1 773.93 | 147.83 | Kcal |
Protein | 5.90 | 73.93 | 6.16 | gram |
Karbohydrat | 22.73 | 284.84 | 23.74 | gram |
Kostfiber | 2.00 | 25.06 | 2.09 | gram |
Fett | 2.56 | 32.08 | 2.67 | gram |
Mettet fett | 1.02 | 12.78 | 1.07 | gram |
Salt | 0.43 | 5.36 | 0.45 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.78 | Kr 47.37 | Kr 3.95 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 253 totalt | 1 253 pr porsj | 104 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 64,22 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
pannekaker
Bland de tørre ingrediensene og rør melken og egget inn til du får en glatt, klumpfri røre. La røren svelle i ca 30 minutter og bland inn blåbærene.
Stek litt tykke pannekaker og legg dem flatt over hverandre på et fat. Strø gjerne litt sukker mellom lagene.
Blåbærpannekaken skjæres i kakestykker før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13870)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Pannekaker
Land:
Norge
Fylke:
Oslo
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2014-08-21
Oppdatert dato:2014-08-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift