Fotograf:Aina Hole Pannekaker og blåbær hører sammen. Her har man tilsatt blåbær i røren istedenfor å servere dem ved siden av. Prøv denne varianten med f eks vaniljeis. Det smaker herlig!
Bland de tørre ingrediensene i en bolle. Visp sammen egg og melk og hell blandingen i melet under omrøring. Rør til røren er glatt.
Finriv sitronskallet og tilsett i røren.
Varm litt smør i en stor stekepanne. Tilsett ca. 3 ss røre og la den flyte utover. Pannekakene skal være ca. 12 cm i diameter. Dryss blåbær over pannekakene før røren stivner på overflaten. Når røren begynner å stivne snus pannekakene og stekes gylne på den andre siden. Pass på at man ikke har for sterk varme på platen, slik at pannekakene blir rå inni og blåbærene blir svidd.
Pannekakene kan serveres med rømme og Mapel sirup.
Røren gir ca. 14 pannekaker
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Melk.no
(Intern: 31252)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Pannekaker Land:
Amerika Innlagt dato:2016-08-21
Oppdatert dato:2016-08-21