Blåskjell med brød og aïoli inneholder
40 Kalorier,
2 g Karbo,
5 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Blåskjell med brød og aïoli har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Gluten, Spor-av-skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Blåskjell med brød og aïoli er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
3618 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Blåskjell med brød og aïoli!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 40.02 | 136.07 | Kcal |
Protein | 4.92 | 16.73 | gram |
Karbohydrat | 2.39 | 8.13 | gram |
Kostfiber | 0.75 | 2.55 | gram |
Fett | 0.65 | 2.21 | gram |
Mettet fett | 0.14 | 0.48 | gram |
Alkohol | 0.49 % | | | |
Salt | 0.60 | 2.06 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.44 | Kr 15.10 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 360 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 23,88 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Vask blåskjellene, og fjern skjegg og andre snyltere.
Kutt grønnsakene, og fres dem myke i olje.
Ha i blåskjellene, og rør rundt.
Hell over ølet.
Ha på lokk, og kok til skjellene har åpnet seg.
Server med brød og aïoli.
Tips:
Er det skjell som er åpne før damping, kakk dem litt mot benken. Om de ikke lukker seg, er de døde og må kastes.
Etter damping er det motsatt – kast dem som ikke har åpnet seg.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gladimat.no
(Intern: 29697)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2012-09-14
Oppdatert dato:2012-09-14
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift