Fotograf:Brodogkorn.no Fiskekake på brødskiva, gjerne grove varianter av begge to, sammen med en frisk rødbeterelish er et deilig og næringsrikt måltid. Spis blingsen til lunsj eller som en liten middag.
Oppskriften inneholder 173 Kalorier, 21 g Karbo, 8 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rødbeterelish: Kok rødbetene møre i lettsaltet vann, i ca. 1 time. Avkjøl og skrell rødbetene.
Rasp rødbetene på en fin rasper, og klem ut så mye saft som mulig.
Bland raspet rødbeter sammen med creme fraiche, fint revet pepperrot, spisskummen, sukker og olivenolje . Smak til med salt og pepper.
Blings: Smør et godt lag med kremost på ene skiven, ha på litt rødløk, en lun fiskekake og litt spirer og kruspersille på toppen.
På den andre skiven smører du og rødbeterelish og legger den oppå slik at du får en dobbelblings.
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Brodogkorn.no
(Intern: 35549)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Smørbrød Innlagt dato:2020-12-26
Oppdatert dato:2020-12-26