Blomkålsuppe med krydderbakte poteter og kyllingfilet inneholder
71 Kalorier,
4 g Karbo,
5 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Blomkålsuppe med krydderbakte poteter og kyllingfilet har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Blomkålsuppe med krydderbakte poteter og kyllingfilet er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4107 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Blomkålsuppe med krydderbakte poteter og kyllingfilet!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 70.99 | 683.14 | Kcal |
Protein | 5.39 | 51.87 | gram |
Karbohydrat | 4.22 | 40.61 | gram |
Kostfiber | 0.75 | 7.22 | gram |
Fett | 3.45 | 33.20 | gram |
Mettet fett | 2.01 | 19.34 | gram |
Salt | 0.08 | 0.77 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.74 | Kr 35.99 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 849 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 23,77 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens vekk det grønne på blomkålen, kutt av bukettene og legg disse til side. Hakk stilken og det grønne grovt, stek det lett uten at det tar farge sammen med løken i smøret. Tilsett hvetemelet, ha så i all vesken, kok opp og smak til med salt og pepper. La det hele koke i 30 min og sil det deretter. Kok deretter suppen inn til ca. halvparten. Bukettene kokes samtidig i 3 min i godt saltet vann, og Tilsettes suppen rett før servering. Serveres med kuttet gressløk.
Krydderbakte poteter
Beregn ca 150 g ferdige potetbåter per person.
Del opp potetene i båter. Pensle båtene med olje. Bland krydder og løk og fordel dette over potetbåtene.
Bak potetbåtene i ovn på 200 g i ca 20 - 30 minutter eller til potetene er møre.
Potetene kan alternativt kjøpes ferdig (potatoes of the world ) med krydder.
Kyllingfilét
Tørk filetene med papir. Stekes i varm stekepanne 2-3 minutter på hver side til de er gjennomstekt. La hvile i 10 min på et lunt sted, før de kuttes i skiver og anrettes på toppen av potene.
Blomkålsuppen helles i dype skåler, legg i potetene og anrett kyllingskivene på toppen.
Dryss over kuttet gressløk.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Bama
(Intern: 14853)
Kategori:
Suppe
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-07-25
Oppdatert dato:2003-07-25
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift