Bonde-pizza



Bonde-pizza inneholder 172 Kalorier, 10 g Karbo, 10 g Protein og 10 g Fett pr 100 gr
Bonde-pizza har beregnet å ha følgende allergener Bløtdyr, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Bonde-pizza er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere: 8571 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
1porsjon(er)pizzadeig (se egen oppskrift)
4ssolivenolje
2feddhvitløk
225grfriske sjampinjonger
1boks(er)hermetiske tomater (400 g)
1dashsalt
1dashpepper
400grMozzarella-ost
100grkokt skinke
50grblåskjell eller ansjosfileter
10stksvarte oliven
4tshakket frisk eller 2 ts tørket oregano




Næringsdeklarasjon for Bonde-pizza!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier171.60464.81Kcal
Protein10.3628.06gram
Karbohydrat9.7126.30gram
Kostfiber1.022.76gram
Fett9.9226.87gram
Mettet fett4.2411.48gram
Salt0.962.59gram
Pris på oppskriftenKr 5.77Kr 15.63Kroner
Hele oppskriften veier1 625 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo22,63 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Lag pizzadeigen etter grunnoppskrift (se egen oppskrift).

Varm 2 ss olje i en stekepanne. Knus hvitløken. Tørk av sjampinjongene og skjær dem i tynne skiver. La hvitløk og sopp surre i oljen i ca. 5 minutter, til all olje er absorbert.

Legg den hevede deigen på melet bord og kjevle den ut til et rektangel på 30 x 25 cm. La deigen være litt tykkere ved kantene enn i midten. Lagg deigen på oljet bakeplate.

Mos tomatene med halvparten av saften i boksen til det ikke er noen store klumper. Fordel tomatrøren over deigen, helt ut til kantene. Dryss salt og pepper etter smak over.

Skjær osten i tynne skiver og taklegg dem over tomatrøren. Skjær skinken i strimler og dryss dem over. Fordel avrente blåskjell eller ansjosfileter over og dryss halve, utstenede oliven på toppen.

Til slutt blander du oreganoen med resten av oljen og tilsetter salt og pepper etter smak. Drypp blandingen over pizzaen.

La pizzaen etterheve på et lunt sted i ca. 30 minutter. Stek den ved 220 C til osten er smeltet og bunnen har hevet seg godt, ca 25 min. Del pizzaene i serveringsstykker og server dem varme eller kalde.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6066)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pizza
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-19
Oppdatert dato:2002-03-19


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.