Bonde-pizza inneholder
172 Kalorier,
10 g Karbo,
10 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Bonde-pizza har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bonde-pizza er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
8571 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Bonde-pizza!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 171.60 | 464.81 | Kcal |
Protein | 10.36 | 28.06 | gram |
Karbohydrat | 9.71 | 26.30 | gram |
Kostfiber | 1.02 | 2.76 | gram |
Fett | 9.92 | 26.87 | gram |
Mettet fett | 4.24 | 11.48 | gram |
Salt | 0.96 | 2.59 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.77 | Kr 15.63 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 625 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 22,63 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Lag pizzadeigen etter grunnoppskrift (se egen oppskrift).
Varm 2 ss olje i en stekepanne. Knus hvitløken. Tørk av sjampinjongene og skjær dem i tynne skiver. La hvitløk og sopp surre i oljen i ca. 5 minutter, til all olje er absorbert.
Legg den hevede deigen på melet bord og kjevle den ut til et rektangel på 30 x 25 cm. La deigen være litt tykkere ved kantene enn i midten. Lagg deigen på oljet bakeplate.
Mos tomatene med halvparten av saften i boksen til det ikke er noen store klumper. Fordel tomatrøren over deigen, helt ut til kantene. Dryss salt og pepper etter smak over.
Skjær osten i tynne skiver og taklegg dem over tomatrøren. Skjær skinken i strimler og dryss dem over. Fordel avrente blåskjell eller ansjosfileter over og dryss halve, utstenede oliven på toppen.
Til slutt blander du oreganoen med resten av oljen og tilsetter salt og pepper etter smak. Drypp blandingen over pizzaen.
La pizzaen etterheve på et lunt sted i ca. 30 minutter. Stek den ved 220 C til osten er smeltet og bunnen har hevet seg godt, ca 25 min. Del pizzaene i serveringsstykker og server dem varme eller kalde.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6066)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pizza
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-19
Oppdatert dato:2002-03-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.