| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet | |
|---|---|---|---|---|
| Kalorier | 38.37 | 209.08 | Kcal | |
| Protein | 1.34 | 7.30 | gram | |
| Karbohydrat | 1.11 | 6.05 | gram | |
| Kostfiber | 1.85 | 10.08 | gram | |
| Fett | 1.41 | 7.68 | gram | |
| Mettet fett | 0.80 | 4.36 | gram | |
| Alkohol | 1.74 % | |||
| Salt | 0.14 | 0.78 | gram | |
| Pris på oppskriften | Kr 9.81 | Kr 53.45 | Kroner | |
| Hele oppskriften veier | 2 180 | gr totalt | gram | |
| Energiprosent fra karbo | 11,57 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Kålstuing.
Delikatesserødkål.
Kimchi, koreansk kinakålsalat.
Blomkålpuré.
Blomkålsalat med reddik og stilkselleri.
Rødkål til ribbe.
Dampet kinakål.
Kålrotstappe.
Kim chi (kimchi) kinakål i saltlake.
Kålrotstappe til juletapas.
Rotmos med kesam.
Rødkålsalat med rosiner og epler.
Blomkålrisotto med soltørkede tomater.
Kålrotstappe 4.
Hjemmelagd Rødkål.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.