Brød glutenfritt til bakemaskin



Brød glutenfritt til bakemaskin inneholder 228 Kalorier, 40 g Karbo, 3 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Brød glutenfritt til bakemaskin har beregnet å ha følgende allergener Melk, Sesam,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Brød glutenfritt til bakemaskin er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 2,3 poeng fra 3 lesere
Lesere: 14232 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
4,2dllunkent vann
4ssolje
1pakkesemper m/fiber
2,5tstørrgjær
2sssukker
2sshirseflak
2sssesamfrø
1tssalt




Kalorier og næringsinnhold i Brød glutenfritt til bakemaskin med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier228.072 377.63148.60Kcal
Protein3.3735.132.20gram
Karbohydrat40.29420.0226.25gram
Kostfiber3.9941.602.60gram
Fett5.0552.653.29gram
Mettet fett0.778.030.50gram
Salt0.687.140.45gram
Pris på oppskriftenKr 3.19Kr 33.26Kr 2.08.-
Hele oppskriften veier1 043 totalt1 043 pr porsj65 pr stk gram
Energiprosent fra karbo70,66 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 16 skiver

Hell væsken opp i beholderen. Bland alt det tørre før det helles opp i væsken. Ikke rør. Plasser beholderen opp i maskinen og instill bakevalg til "vanlig" og stek "1P" (middels).

Bake/stekeprosessen tar 3 timer. Når brødet er ferdig og tatt ut av maskinen, er det viktig å vente ca. 5 minutter med å ta brødet ut av beholderen. Dette på grunn av da blir eltekroken sittende igjen inne i brødet og du slipper å få et stort hull i bunn av brødet.

Oppskriften er prøvd ut på Wilfa brødbakemaskin. (Kilde: Torunn Hvatum).

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Kristin Leira
(Intern: 898)
Kategori: Brød bakemaskin
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-28
Oppdatert dato:2002-05-28


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.