Brød glutenfritt til bakemaskin inneholder
228 Kalorier,
40 g Karbo,
3 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Brød glutenfritt til bakemaskin har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Sesam,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Brød glutenfritt til bakemaskin er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2,3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
14232 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Brød glutenfritt til bakemaskin med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 228.07 | 2 377.63 | 148.60 | Kcal |
Protein | 3.37 | 35.13 | 2.20 | gram |
Karbohydrat | 40.29 | 420.02 | 26.25 | gram |
Kostfiber | 3.99 | 41.60 | 2.60 | gram |
Fett | 5.05 | 52.65 | 3.29 | gram |
Mettet fett | 0.77 | 8.03 | 0.50 | gram |
Salt | 0.68 | 7.14 | 0.45 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.19 | Kr 33.26 | Kr 2.08 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 043 totalt | 1 043 pr porsj | 65 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 70,66 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 16
skiver
Hell væsken opp i beholderen. Bland alt det tørre før det helles opp i væsken. Ikke rør. Plasser beholderen opp i maskinen og instill bakevalg til "vanlig" og stek "1P" (middels).
Bake/stekeprosessen tar 3 timer. Når brødet er ferdig og tatt ut av maskinen, er det viktig å vente ca. 5 minutter med å ta brødet ut av beholderen. Dette på grunn av da blir eltekroken sittende igjen inne i brødet og du slipper å få et stort hull i bunn av brødet.
Oppskriften er prøvd ut på Wilfa brødbakemaskin. (Kilde: Torunn Hvatum).
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kristin Leira
(Intern: 898)
Kategori:
Brød bakemaskin
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-28
Oppdatert dato:2002-05-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.