Fotograf:
Dr Oetker
Brownie med julefrukt inneholder
374 Kalorier,
41 g Karbo,
5 g Protein og
20 g Fett pr 100 gr
Brownie med julefrukt har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Brownie med julefrukt er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3524 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Brownie med julefrukt med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 373.74 | 6 009.78 | 300.49 | Kcal |
Protein | 5.14 | 82.65 | 4.13 | gram |
Karbohydrat | 41.09 | 660.73 | 33.04 | gram |
Kostfiber | 2.97 | 47.76 | 2.39 | gram |
Fett | 20.32 | 326.75 | 16.34 | gram |
Mettet fett | 10.93 | 175.76 | 8.79 | gram |
Salt | 0.39 | 6.23 | 0.31 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.64 | Kr 106.77 | Kr 5.34 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 608 totalt | 1 608 pr porsj | 80 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 43,97 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 20
brownies
Brownies: Rør sukker og smør sammen i en skål. Pisk ett og ett egg i om gangen. Sikt hvetemel, kakao og bakepulver i eggmassen og rør det sammen.
Gi korinter, cocktailbær og appelsinskall et kort oppkok i appelsinjuicen.
Smelt sjokoladen over vannbad eller i mikrobølgeovn. Rør sjokolade, fruktblanding og valnøtter inn i deigen og fordel i muffinsformene. Fyll formene 2/3 fulle.
Stek kakene i 25-30 minutter på 150ºC i varmluft.
Avkjøl kakene litt før de vendes ut av formene med bunnen opp til avkjøling på rist.
Pynt
Bruk Dr. Oetker pynteglasur på tube og dekk bunnen av kakene som nå vender opp, evt. bland litt melis med varmt vann og bruk det. Pynt med snøkrystaller og myke sølvperler.
Tips:
Deigen kan også stekes i en langpanne (ca. 18x28 cm), steketid ved bruk av langpanne er 50-60 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Dr Oetker
(Intern: 29977)
Tilberedningstid:
45 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-12-22
Oppdatert dato:2013-12-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift