Brun kålsuppe fra Sogn inneholder
36 Kalorier,
4 g Karbo,
1 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Brun kålsuppe fra Sogn har beregnet å ha følgende allergener
Spor-av-melk, Spor-av-selleri, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Brun kålsuppe fra Sogn er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5079 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Brun kålsuppe fra Sogn!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 36.12 | 159.47 | Kcal |
Protein | 0.56 | 2.47 | gram |
Karbohydrat | 3.97 | 17.53 | gram |
Kostfiber | 1.17 | 5.17 | gram |
Fett | 1.74 | 7.68 | gram |
Mettet fett | 0.34 | 1.50 | gram |
Salt | 0.37 | 1.65 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 0.63 | Kr 2.78 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 766 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 43,96 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Snitt kålen fint opp. Smelt margarinen i ei gryte. Brun kålen i smøret. Strø på litt sukker; då blir kålen lettare brun. Spe med buljong. La dette koka til kålen er møyr.
Hentet fra Vestlandsmat av Solfrid Rørlien Saue. Utgitt med tillatelse fra Det Norske Samlaget
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Det norske Samlaget
(Intern: 18218)
Kategori:
Suppe
Land:
Norge
Fylke:
Sogn og Fjordan
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-07-06
Oppdatert dato:2004-07-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift