Fotograf:
Melk.no
En spennende suppe som passer spesielt godt til kjølige høstkvelder. Oppskriften inneholder
82 Kalorier,
6 g Karbo,
3 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hvit bønnesuppe med grønnkål, rotgrønnsaker og syr er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4638 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hvit bønnesuppe med grønnkål. rotgrønnsaker og syr!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 82.21 | 216.54 | Kcal |
Protein | 2.81 | 7.40 | gram |
Karbohydrat | 5.97 | 15.72 | gram |
Kostfiber | 2.44 | 6.43 | gram |
Fett | 4.69 | 12.35 | gram |
Mettet fett | 2.59 | 6.82 | gram |
Salt | 11.98 | 31.56 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.50 | Kr 22.39 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 054 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 29,04 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bønnene legges i bløt natten over. Sil av bønnene og sett på kok sammen med kyllingkraft , gis et godt oppkok og skummes godt av. Reduser varmen slik at det så vidt koker , tilsett rot grønnsaker skåret i terninger på størrelse med bønnene, laurbærblad og timian. La suppen trekke på svak varme til bønnen er møre , dette tar normalt en time. Spe etter med vann slik at du har samme mengde væske når suppen er ferdig. Når bønnene er kokt møre tilsettes salt og pepper.
Grønnkålen rives i små biter og eplet skjæres i små terninger tilsettes i suppen like før servering.
Anrettes i suppetallerken eller bolle, serveres med godt brød eller flatbrød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 2118968106)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
vanskelig å tilberede
Kategori:
Suppe
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-11-06
Oppdatert dato:2013-11-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift