Bulgur 2 inneholder
111 Kalorier,
15 g Karbo,
3 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Bulgur 2 har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bulgur 2 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Bulgur 2!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 111.35 | 1 148.58 | Kcal |
Protein | 3.03 | 31.25 | gram |
Karbohydrat | 15.26 | 157.41 | gram |
Kostfiber | 2.85 | 29.40 | gram |
Fett | 3.61 | 37.24 | gram |
Mettet fett | 1.09 | 11.24 | gram |
Salt | 0.69 | 7.15 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.29 | Kr 33.94 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 032 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 54,81 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kutt et kryss i toppen av tomatene og legg i kokende vann til skallet begynner å løsne. ( ca. 15 sekunder )
Tomatene tas opp og legges i kaldt vann til avkjøling. Skallet trekkes av og tomatene deles i båter. Rens bort innmat og rester av stilk. Skjær deretter tomatene opp i små terninger.
Kok opp vann og salt, tilsette bulgur og gi det et oppkok. Ta bulguren av platen, dekke med lokk og la den trekke ferdig i ca. 20 min. Løk freses i olje uten å få farge og has i bulguren.
Smak til med salt, pepper og limejuice. Terninger av tomat blandes inn rett før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6235 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Bama
(Intern: 14842)
Kategori:
Tilbehør
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-07-24
Oppdatert dato:2003-07-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift