Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Butterdeigskurv fylt med rotstuing oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Butterdeigskurv fylt med rotstuing



Butterdeigskurv fylt med rotstuing oppskrift.
Fotograf: Matprat.no
Butterdeigskurv fylt med rotstuing inneholder 147 Kalorier, 9 g Karbo, 5 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr
Butterdeigskurv fylt med rotstuing har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Selleri, Spor-av-egg, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Butterdeigskurv fylt med rotstuing er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1stkgulrot
0,5stksellerirot
1stkpersillerot
10stksukkererter eller 1/2 purre
Ca 1dlvann
0,5tssalt
2sssmør
2tsmaisennamel utrørt i 1/2 dl vann
0,5tsnykvernet pepper
2sshakket frisk gressløk
8skive(r)fenalår eller annen spekemat
2plate(r)frossen butterdeig




Næringsdeklarasjon for Butterdeigskurv fylt med rotstuing!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier147.29342.91Kcal
Protein5.4812.76gram
Karbohydrat8.9020.72gram
Kostfiber2.365.49gram
Fett9.4522.00gram
Mettet fett4.7811.13gram
Salt1.683.91gram
Pris på oppskriftenKr 11.25Kr 26.19Kroner
Hele oppskriften veier931 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Vask og skrell røttene og del dem i terninger (ca. 1x1 cm). Sukkerertene skjæres i tynne strimler. Kok grønnsakene i lettsaltet vann til de er møre.
2. Rør ut maisennamelet i kaldt vann, og rør det inn i den kokende grønnsakskraften. Ha i smør og smak stuingen til med pepper.
3. Fyll butterdeigskurvene med stuing og topp med et par skiver fenalår.

Slik lager du butterdeigskurv:

2 plater frossen butterdeig
1 egg

Slik gjør du:
1. Sett stekeovnen på 200°C. Tin butterdeigsplatene på benken i 3-4 minutter. Del dem tvers over i to, slik at du får fire ruter. Risp opp en rute med en skarp kniv ca. 1 1/2 cm inn på deigen. Pensle den ytre kanten med sammenvispet egg. Stek butterdeigen 4-5 minutter midt i ovnen.
2. Ta den ut og la den hvile noen minutter før du tar vekk den midtre ruten med en spiss kniv.
3. Legg i det ønskede fyllet. En porsjon fyll er nok til 4 butterdeigskurver.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 21068)
Kategori: Forrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-12-01
Oppdatert dato:2005-12-01
Lesere: 3015 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Butterdeigskurv fylt med rotstuing.Butterdeigskurv fylt med rotstuing.
Denne retten har 147,29 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,9 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,45 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,25.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.