Fotograf:
Bonduelle
Cæsarsalat med soltørket tomat, kylling og parmesan inneholder
182 Kalorier,
7 g Karbo,
13 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Cæsarsalat med soltørket tomat, kylling og parmesan har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Cæsarsalat med soltørket tomat, kylling og parmesan er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4914 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Cæsarsalat med soltørket tomat. kylling og parmesan!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 181.96 | 732.53 | Kcal |
Protein | 12.62 | 50.80 | gram |
Karbohydrat | 7.01 | 28.22 | gram |
Kostfiber | 1.23 | 4.95 | gram |
Fett | 11.22 | 45.17 | gram |
Mettet fett | 1.99 | 8.01 | gram |
Salt | 0.43 | 1.73 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.76 | Kr 39.29 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 610 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 15,4 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Krydre kyllingfileter med karri, salt og pepper. Stek dem i stekeovnen i en ildfast form i 20 min ved 200o C, og avkjøl dem.
Legg ansjosfileter, parmesanost, hvitvinseddik og eggeplommer i en blender og bland det godt. Bland videre, og tilsett olivenoljen
i en tynn stråle til cæsardressingen er kremet. Smak til med salt og pepper.
Skjær skorpen av 4 skiver toast og kast skorpene. Skjær toasten til små brødkrutonger.
Hell 2 ss olivenolje i en stekepanne sammen med finhakket rosmarin og rist brødkrutongene til de er gylne.
Del en halv agurk i fire stykker på langs og fjern frøene i midten. Dryss litt salt på agurkstavene og del dem i mindre biter.
Skyll salaten og bland den i en skål. Vend cæsardressingen godt inn i salaten.
Tilsett Bonduelle Gourmet Mais med soltørket tomat, rosmarinkrutongene, de saltede agurkbitene og kyllingstykkene til salaten.
Pynt salaten med høvlet parmesan og brønnkarse.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Bonduelle
(Intern: 28714)
Tilberedningstid:
45 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Salat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2011-12-28
Oppdatert dato:2011-12-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift