Caldo tlalpeno Mexicansk kyllingsuppe inneholder
40 Kalorier,
0 g Karbo,
4 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Caldo tlalpeno Mexicansk kyllingsuppe har ingen allergener
Caldo tlalpeno Mexicansk kyllingsuppe er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
7034 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Caldo tlalpeno Mexicansk kyllingsuppe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 39.74 | 135.82 | Kcal |
Protein | 4.08 | 13.94 | gram |
Karbohydrat | 0.41 | 1.40 | gram |
Kostfiber | 0.27 | 0.92 | gram |
Fett | 2.36 | 8.07 | gram |
Mettet fett | 0.50 | 1.71 | gram |
Salt | 1.02 | 3.50 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.64 | Kr 5.61 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 367 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 4,12 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok opp kylling og buljong.
Ta vekk frøene fra chilien og knus den sammen med hvitløk og vann.
Ha det i suppen sammen med litt salt etter smak.
La suppen koke noen minutter.
Skrell avokadeoen og skjær den i skiver.
Ha skivene i suppen en etter en.
Når de flyter opp er suppen ferdig.
Dryss over koriander før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Pettersen
(Intern: 2118967661)
Kategori:
Suppe
Land:
Mexico
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-05-07
Oppdatert dato:2002-05-07
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift