Capelli d`Angelo all`Aragosta inneholder
184 Kalorier,
18 g Karbo,
9 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Capelli d`Angelo all`Aragosta har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Skalldyr, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Capelli d`Angelo all`Aragosta er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Capelli d`Angelo all`Aragosta!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 184.37 | 345.79 | Kcal |
Protein | 8.68 | 16.28 | gram |
Karbohydrat | 17.81 | 33.40 | gram |
Kostfiber | 1.71 | 3.21 | gram |
Fett | 8.27 | 15.51 | gram |
Mettet fett | 4.31 | 8.08 | gram |
Alkohol | 0.08 % | | | |
Salt | 1.01 | 1.90 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 14.31 | Kr 26.84 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 750 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 38,63 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær hummerkjøttet i småbiter og ha det i en bolle. Drypp sitronsaften over. Smelt smøret i en stor kjele eller dyp stekepanne, ha i hummerkjøttet og estragon og la det surre under omrøring noen sekunder.
Tilsett fløte og rør noen sekunder til, ha deretter i vin og kraft, og smak til med salt og pepper. La det småkoke i et par minutter. Ta kjelen av platen og sett på lokk.
Kok pastaen etter anvisningen på pakken. Hell av vannet og ta vare på noen skjeer av kokevannet.
Sett kjelen med hummersaus over middels sterk varme, ha i pastaen og bland sammen og varm opp. Ha i litt kokevann hvis det blir for tørt.
Serveres straks i oppvarmede skåler, gjerne pyntet med kaviar.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2607 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6141)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pasta
Land:
Italia
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-02-06
Oppdatert dato:2003-02-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift