Fotograf:Norsk Hval Prøv Gunnar Jensens carpaccio av hval - en deilig rett som kan nytes som hovedrett, forrett eller delerett. Beregn ca 50 g hvalkjøtt per person som forrett, men denne retten passer også som en fin delerett som start på et måltid.
Oppskriften inneholder 199 Kalorier, 3 g Karbo, 15 g Protein og 14 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Gluten, Sesam, Soya, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sulfitt, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skjær hvalen i tynne skiver og anrett på en tallerken.
Hell over litt av vinaigretten og topp med vårløk og sesamfrø
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Norsk Hval
(Intern: 36761)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Forrett Innlagt dato:2023-03-17
Oppdatert dato:2023-03-17