Fotograf:Norsk Hval Helt rått! En smak av Japan. Overrask gjestene med denne sunne og velsmakende retten, som forrett, hovedrett eller som del av sushimåltid.
Oppskriften inneholder 107 Kalorier, 5 g Karbo, 18 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Gluten, Soya, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sennep, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skjær skiver av hvalkjøttet. Skjær disse i brede strimler igjen. Gjør dette like før servering. Legg skivene opp på to tallerkener. Ha soya og ingefær i små boller. Dypp hvalstrimlene i soya og ha litt ingefær på før du putter dem i munnen. Rør litt wasabi ut i soyasausen om du ønsker litt skarpere smak.
Tips:
For ekstra syre på smaken kan du blande litt limesaft med soyasaus.
Pynt gjerne med sesamfrø og vårløk
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Norsk Hval
(Intern: 36769)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Forrett Innlagt dato:2023-03-18
Oppdatert dato:2023-03-18