Carpaccio (marinert, rå oksefilet) inneholder
282 Kalorier,
1 g Karbo,
19 g Protein og
23 g Fett pr 100 gr
Carpaccio (marinert, rå oksefilet) har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Carpaccio (marinert, rå oksefilet) er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
8108 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Carpaccio (marinert. rå oksefilet)!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 281.58 | 321.53 | Kcal |
Protein | 18.82 | 21.49 | gram |
Karbohydrat | 0.59 | 0.67 | gram |
Kostfiber | 0.09 | 0.10 | gram |
Fett | 22.64 | 25.85 | gram |
Mettet fett | 5.49 | 6.27 | gram |
Salt | 1.01 | 1.16 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 18.34 | Kr 20.94 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 457 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 0,83 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Legg oksefileten i fryseren så den blir halvfryst. Skjær den i så tynne skiver som du får til, bruk en skarp kniv.
2. Fordel salaten på porsjonstallerkener. Anrett kjøtt-skivene over. Bland sammen olje og limesaft og pensle kjøttet.
3. Dryss over salt og pepper. Legg på tynt høvlet evt. revet parmesan og server med godt brød.
Denne retten er best egnet til forrett eller kveldskos.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 2118967560)
Kategori:
Forrett
Land:
Italia
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-05-05
Oppdatert dato:2002-05-05
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift