Ceviche av sei med salsa





Ceviche av sei med salsa oppskrift.
Fotograf: Kristin&Vibeke
Sitrusmarinert fisk servert med enkelt tilbehør passer både til forrett eller på et koldtbord. I denne oppskriften er sei marinert i lime og servert med salsa.

Oppskriften inneholder 92 Kalorier, 7 g Karbo, 5 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sesam,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ceviche av sei med salsa er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
500grseifilet, uten skinn og bein
2,5dllimesaft

Salsa

5stktomat
1stkløk
1sschili, rød
2sskoriander, frisk
12stkoliven, grønn
2sstomatpuré
1sssweet chilisaus
1tsoregano
2feddhvitløk
0,5dlolivenolje
salt og pepper

Tilbehør

lime
kjeks, salte
oliven, grønn


Annonse



Næringsdeklarasjon for Ceviche av sei med salsa!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier91.62354.75Kcal
Protein5.4421.06gram
Karbohydrat6.9326.83gram
Kostfiber1.455.61gram
Fett4.3616.88gram
Mettet fett0.702.71gram
Salt0.271.03gram
Pris på oppskriftenKr 4.71Kr 18.24Kroner
Hele oppskriften veier1 549 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær seien i terninger på ca. 2 cm og legg dem i en bolle.
Hell over limesaft så den dekker seien og la den marinere 2,5 timer i romtemperatur.

Salsa
Skold tomat ved å skjære et kryss på toppen, senke i kokende vann et par minutter og så ha over i iskaldt vann. Dra av skinnet, fjern kjernene og hakk tomatkjøttet. Finhakk løk og chili, grovhakk koriander og oliven, og ha i en bolle sammen med tomatpuré, sweet chilisaus og oregano.
Rør sammen og smak til med salt og pepper.
Finhakk hvitløk og surr i olivenolje i 3 minutter.
Sil olivenoljen over i salsaen og kast hvitløken. Rør oljen godt inn.
Skyll seien godt i kaldt vann, og la den stå 5 minutter i kaldt vann. Skyll den en gang til før servering.
Server seien med salsa, limebåter og salte kjeks, og pynt med grønne oliven.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 30313)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Forrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-04-13
Oppdatert dato:2013-04-13
Lesere: 1099 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Ceviche av sei med salsa.Ceviche av sei med salsa.
Denne retten har 91,62 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,93 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,36 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,71.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.