Fotograf:
Dr Oetker
Cheesecake muffins inneholder
296 Kalorier,
40 g Karbo,
3 g Protein og
14 g Fett pr 100 gr
Cheesecake muffins har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Cheesecake muffins er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3446 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Cheesecake muffins med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 296.17 | 3 578.30 | 298.19 | Kcal |
Protein | 2.97 | 35.88 | 2.99 | gram |
Karbohydrat | 39.72 | 479.89 | 39.99 | gram |
Kostfiber | 1.10 | 13.29 | 1.11 | gram |
Fett | 13.69 | 165.40 | 13.78 | gram |
Mettet fett | 8.32 | 100.52 | 8.38 | gram |
Salt | 0.42 | 5.02 | 0.42 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.87 | Kr 58.84 | Kr 4.90 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 208 totalt | 1 208 pr porsj | 101 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 53,64 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
muffins
Muffinsdeig:
Bland mel, sukker, vaniljesukker og bakepulver i en bolle. Smuldre i smøret og rør sammen. Tilsett halvparten av melken og rør til deigen er uten klumper. Visp sammen resten av melken med egg og ha i deigen. Bland godt.
Skjær jordbærene i små biter og legg i muffinsformene. Hell over deigen og stek muffinsene på 175°C i 20-25 minutter. La muffinsene avkjøles.
Creamcheese icing:
Rør sammen smør og melis til glasuren. Tilsett ferskost og visp til icingen blir glatt og luftig, helst med elvisp i ca. 5 minutter.
Bred icingen over muffinsene (bruk gjerne sprøytepose med egen tupp). Dekorer med knust digestivekjeks og jordbærskiver.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Dr Oetker
(Intern: 30175)
Tilberedningstid:
45 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Muffins
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-01-15
Oppdatert dato:2013-01-15
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift