Fotograf:
Dr Oetker
Cocktailmuffins inneholder
334 Kalorier,
34 g Karbo,
6 g Protein og
19 g Fett pr 100 gr
Cocktailmuffins har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Cocktailmuffins er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2810 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Cocktailmuffins med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 334.11 | 3 941.06 | 328.42 | Kcal |
Protein | 5.64 | 66.53 | 5.54 | gram |
Karbohydrat | 34.21 | 403.53 | 33.63 | gram |
Kostfiber | 1.69 | 19.93 | 1.66 | gram |
Fett | 18.92 | 223.17 | 18.60 | gram |
Alkohol | 0.15 % | 1.77 | 0.15 | gram |
Mettet fett | 10.31 | 121.61 | 10.13 | gram |
Salt | 0.56 | 6.58 | 0.55 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.52 | Kr 112.30 | Kr 9.36 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 180 totalt | 1 180 pr porsj | 98 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 40,95 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
muffins
Muffinsdeig:
Rør smør og sukker mykt. Visp i eggene et av gangen. Hakk cocktailbærene grovt og bland med hvetemel. Tilsett bakepulver og hakkede mandler og rør det inn i deigen. Fordel deigen i muffinsformene og stek dem på 175°C varmluft i 20-25 minutter. Avkjøl muffinsene på rist.
Frosting:
Bland melis, ferskost og aroma i en bolle. Visp blandingen med en håndmixer i 1 minutt på lav hastighet og deretter i 5 minutter på høy hastighet til frostingen er lett og luftig.
Pynt:
Ha litt frosting på muffinsene med en teskje eller ved hjelp av sprøytepose og pynt med cocktailbær og sjokoladepynt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Dr Oetker
(Intern: 30176)
Tilberedningstid:
45 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Muffins
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-01-15
Oppdatert dato:2013-01-15
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift