Fotograf:
Dansukker
Julenissemuffins inneholder
291 Kalorier,
35 g Karbo,
5 g Protein og
14 g Fett pr 100 gr
Julenissemuffins har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Julenissemuffins er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2978 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Julenissemuffins med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 290.81 | 1 420.43 | 56.82 | Kcal |
Protein | 5.19 | 25.35 | 1.01 | gram |
Karbohydrat | 35.11 | 171.49 | 6.86 | gram |
Kostfiber | 0.77 | 3.76 | 0.15 | gram |
Fett | 14.23 | 69.51 | 2.78 | gram |
Mettet fett | 6.09 | 29.75 | 1.19 | gram |
Salt | 0.56 | 2.72 | 0.11 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.82 | Kr 28.43 | Kr 1.14 | .- |
Hele oppskriften veier | 488 totalt | 488 pr porsj | 20 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 48,29 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 25
muffins
Smelt margarin og tilsett melk. La blandingen bli varm uten at den koker.
Visp egg og sukker lett. Bland hvetemel med bakepulver, potetmel og krydder.
Bland så alt sammen, litt og litt. La gjerne røren hvile i kjøleskap over natten, da får du ekstra luftige og fine muffins. Hell opp i papirformer eller i muffinsbrett. Stekes midt i ovnen ved 225 °C i ca. 12 minutter.
Visp sammen ost, melis og sitronsaft. Sprøyt glasuren i en ring på muffinsene. Ta bort blomsterfestet på jordbæret og sett det med toppen opp.
Sprøyt en klatt glasur øverst på jordbæret.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Dansukker
(Intern: 30589)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Muffins
Innlagt dato:2013-11-04
Oppdatert dato:2013-11-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift