Chiang Mei nudelsuppe inneholder
114 Kalorier,
4 g Karbo,
9 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Chiang Mei nudelsuppe har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Soya, Spor-av-gluten, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Chiang Mei nudelsuppe er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 4 lesere
Lesere:
4490 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Chiang Mei nudelsuppe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 114.31 | 487.65 | Kcal |
Protein | 8.90 | 37.97 | gram |
Karbohydrat | 4.34 | 18.51 | gram |
Kostfiber | 0.84 | 3.58 | gram |
Fett | 6.63 | 28.28 | gram |
Mettet fett | 5.29 | 22.57 | gram |
Salt | 1.00 | 4.25 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.19 | Kr 26.41 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 133 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 15,18 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær kyllingfiletene i passe store stykker. Hell 2 dl av kokosmelken i en kjele og kok det inn til det skiller seg. Rør inn karripasta og gurkemeie. La det frese noen minutter. Tilsett kyllingbitene. Vend dem godt i pastaen mens de stekes. Hell i resten av kokosmelken og spe med hønsebuljong. Press over limesaft. Smak til med fiskesaus og soyasaus. Fordel nykokte nudler og kyllingbiter i dype suppetallerkener og hell suppen over. Dryss vårløk, chilipepper og kaffirlimeblader over hver suppeskål før servering.
Tips:
Styrken på rød karripasta varierer fra merke til merke. Det er derfor lurt å prøve seg litt frem med mengden.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 146)
Kategori:
Suppe
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-07-09
Oppdatert dato:2002-07-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift