Fotograf:
Matprat.no
Chiliwok med renskåret svinekjøtt inneholder
104 Kalorier,
10 g Karbo,
9 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Chiliwok med renskåret svinekjøtt har beregnet å ha følgende allergener
Sesam, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sesam,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Chiliwok med renskåret svinekjøtt er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5304 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Chiliwok med renskåret svinekjøtt!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 104.13 | 564.38 | Kcal |
Protein | 8.64 | 46.83 | gram |
Karbohydrat | 10.48 | 56.80 | gram |
Kostfiber | 1.54 | 8.35 | gram |
Fett | 2.73 | 14.80 | gram |
Mettet fett | 0.41 | 2.22 | gram |
Salt | 0.26 | 1.42 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.22 | Kr 39.13 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 084 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 40,25 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Woken er laget for rask matlaging. Har du bare vanlig stekepanne går det også bra. Hemmeligheten er sterk varme, og strimlet kjøtt.
Husk, temperaturen skal være høy hele tiden! Det er derfor viktig å ikke ha for mye kjøtt i woken av gangen, for da faller temperaturen og kjøttet ›kokerœ i stedet for å steke. Så stek det heller i flere omganger. La kjøttet brune, snu det og la det steke litt til. Men ikke la det bli helt gjennomstekt. Ta kjøttet ut av woken, og la det hvile mens du raskt woker grønnsakene. Gjør du det på denne måten får du mørt og saftig kjøtt hver gang!
Slik gjør du:
1. Fres kjøttet i to omganger, 2-3 minutter på sterk varme. Ta det ut av woken.
2. Fres grønnsakene. Tilsett sukkererter og chililsaus og kok raskt opp. Dryss over sesamfrø.
Server straks med kokt ris som tilbehør.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 21139)
Kategori:
Wok
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-12-17
Oppdatert dato:2005-12-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift